Geen tijd of zin om te koken, of bent u geen ster in de keuken? Geen punt! Ons doel is om u snel en makkelijk van een heerlijke avondmaaltijd te voorzien, voor een schappelijke prijs. Bij ons kiest u één of meerdere keren per week een overheerlijke maaltijd, die voor u klaar staat wanneer u wilt. Het menu is geïnspireerd door gerechten uit de hele wereld, en verandert maandelijks. Geef van tevoren aan wat u deze week wilt eten, en wij zorgen ervoor dat het voor u klaar staat. Anskûve maar!
Naast onze maaltijdservice op abonnementsbasis bieden wij ook catering aan voor evenementen, feesten en partijen. Wij ontzorgen u van A tot Z, en zorgen dat het aan uw gasten niets ontbreekt. Of u nou hapjes voor een braderie of een volledig diner wilt aanbieden, Anskûve zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt.
Klein buffet-stijl arrangement - €25 per persoon, minimaal 15 personen*
- Brood met verschillende smeersels
- 2 soorten salade
- 1 soort koolhydraten (pasta, aardappel ,rijst, noodles etc.)
- 1 soort groente(mix)
- 2 soorten vlees met sauzen
- Fruit arrangement
*Wilt u voor minder personen catering bestellen dan is dit mogelijk in overleg.
Standaard buffet-stijl arrangement - €32,50 per persoon, minimaal 15* personen
- Brood met verschillende smeersels
- 2 soorten luxe salade
- 2 soorten koolhydraten (pasta, aardappel ,rijst, noodles etc.)
- 2 soorten groente(mix)
- 3 soorten vlees of vis met sauzen
- 2 soorten desserts
*Wilt u voor minder personen catering bestellen dan is dit mogelijk in overleg.
Fine dining arrangement - €37,50 per persoon, minimaal 12 personen*
Luxe 6-gangendiner bestaande uit:
- Luxe klein hapje
- Voorgerecht
- Eerste hoofdgerecht
- Tweede hoofdgerecht
- Tussengerecht/Palate Cleanser
- Dessert
Dit menu wordt aangevuld met brood met kruidenboter vooraf.
*Wilt u voor minder personen catering bestellen dan is dit mogelijk in overleg.
Over de eigenaar
Mijn naam is Kate Kho, woonachtig in Hippolytushoef en oorspronkelijk afkomstig uit de Filipijnen. Als chef-kok heb ik over de hele wereld in prominente hotels gewerkt, zoals onder andere Sagamore Resort in New York, Indianapolis Marriott Downtown, Radisson Hotels in Polen, Hurtigruten in Noorwegen etc. Hier heb ik ervaring opgedaan met cuisines van over de hele wereld. Het is mijn passie om voor iedereen iedere dag een lekkere, voedzame maaltijd op tafel te zetten. Eet smakelijk!